Borses de treball i voluntariat a l'Escola Catalana de Londres

Des de la seva creació al 2015, l’Escola Catalana de Londres té com a objectiu l'ensenyament de la llengua i la cultura catalanes a nens i nenes entre 2 i 12 anys, bilingües i residents a Anglaterra. Les classes es duen a terme els dissabtes a la tarda al centre de Londres durant el curs escolar.

De cara al curs 2018-2019, busquem excel·lents docents, entusiastes, creatius, dinàmics i amb experiència en l'ensenyament/aprenentatge d'una segona llengua o d'una llengua estrangera. 

També busquem voluntaris amb formació i/o experiència en l’àmbit de l’educació o lleure infantil per col·laborar amb nosaltres com a mestres de suport. 

Borsa de treball de mestres d’educació infantil

Si tens una Diplomatura o Grau en Educació Infantil i excel·lents coneixements de llengua catalana(preferiblement acreditats amb un certificat equivalent al C2), envia'ns el teu CV i una carta de motivació en català a info@escolacatalanalondres.com, tot indicant a l'Assumpte: Borsa de treball infants.

Borsa de treball de mestres d’educació primària

Si tens una Llicenciatura o Grau en Educació i excel·lents coneixements de llengua catalana(preferiblement acreditats amb un certificat equivalent al C2), envia'ns el teu CV i una carta de motivació en català a info@escolacatalanalondres.com, tot indicant a l'Assumpte: Borsa de treball etapa primària

Borsa de voluntariat de mestres de suport

Si tens formació i/o experiència en educació o lleure infantil i excel·lents coneixements de llengua catalana, envia'ns el teu CV i una carta de motivació en català a info@escolacatalanalondres.com, tot indicant a l'Assumpte: Borsa de voluntariat