Professorat Pics

Janira Velasco, Mestra dels Patufets

Janira Velasco, Mestra dels Patufets

Graduada en Educació Infantil a Blanquerna (Universitat Ramon Llull) l’any 2018. Titulació addicional de la DECA (Declaració eclesiàstica de competència acadèmica). Monitora de menjadors escolars i lleure entre el 2011 y 2017. Va arribar a Londres a principis del 2019 on ha treballat com a nanny i mestra a la llar d’infants Cybertots a Acton.

Núria Rovira, Mestra dels Atrapalletres

Núria Rovira, Mestra dels Atrapalletres

Mestra d’Educació Infantil (FUB Manresa, 2017) i mestra de música en l’especialitat de flauta travessera (Conservatori Municipal de Música de Manresa, 2016). Monitora de lleure infantil i juvenil (CAE, Manresa, 2014). Ha col·laborat en diferents llars d’infants i escoles, escoles de música i espais de lleure infantil. Ha treballat d’au pair combinant-ho amb estudis de formació per a educadors/es. Ha estat mestra de suport voluntària al Child’s Play Pre-School de Guildford. Actualment és mestra a la llar d’infants Drayton House Nursery School de Guildford.

Alba Serrano, Mestra dels Encantalletres

Alba Serrano, Mestra dels Encantalletres

Mestra d'Educació Primària (Blanquerna URL, 2017) i mestra d'Educació Infantil (Blanquerna URL, 2018), amb cinc anys d'experiència en suport a l'aula i liderant projectes educatius de curt termini. Imparteix classes particulars des del 2002. Títol de monitora en espais de lleure (Fundació Pere Tarrés, 2013) i ha participat en l'organització, dinamització i cura dels infants durant 5 estius (2012-2016). Ha realitzat voluntariats al "Banc dels aliments" i a "Cap nen sense joguina". Actualment treballa com a cotutora d'un grup d'infants de Year 2 a una escola pública de Londres.

Aina Torner, Mestra dels Pispalletres

Aina Torner, Mestra dels Pispalletres

Graduada en Educació Primària (Blanquerna, 2015). Just acabar la carrera vaig marxar a l'estranger per viure una nova experiència tant personal com laboral. Aquest és el tercer any a Londres, on he treballat de nanny, assistent de professor i mestra de castellà. Actualment sóc tutora de Kindergarten a l’escola Heath House Preparatory School del sud-est de Londres.

Mireia Oró, Mestra dels Grans

Mireia Oró, Mestra dels Grans

Llicenciada en filologia anglesa (UB, 2011) també he cursat un postgrau en educació (PGCE, Shefield Hallam, 2016). A Catalunya vaig treballar en diversos casals i com a professora d’anglès a diverses acadèmies. En arribar a Londres, vaig treballar com a assistent de professor durant tres anys. Gràcies l´experiència vaig qualificar-me com a mestra treballant a la mateixa escola metre estudiava a la universitat. Des de fa quatre anys treballo com a tutora de 3r de primària a l’escola Canon Barnett Primary School de l’est de Londres.

Clara Lladó, Mestra de suport

Clara Lladó, Mestra de suport

Estudiant de Màrqueting Internacional a la University of Westminster. Ha fet classes de reforç escolar d’anglès, català i castellà entre d’altres a alumnes de primària i secundària (2015-2018) i ha estat monitora de suport a colònies d’esquí amb l’Escola Thau Barcelona (2018).

Laura Mestres, Mestra de suport

Laura Mestres, Mestra de suport

Soc una gironina amb estudis de Tècnic superior en Educació Infantil (IES Sant Feliu de Guíxols, 2016). He treballat com a nanny combinant-ho amb els estudis de childcare CACHE level 2 Early Years Educator (Barnet and Southgate College, London, 2019). Actualment treballo a una llar d’infants a Londres.