Participació de l'Escola a la celebració de la Diada amb tallers per als més petits

L'Escola Catalana no faltarà a la cita i el dia 11 de setembre oferirà tallers adreçats a la quitxalla en el marc de la celebració de la Diada. 
Aquestes són les activitats que us tenim preparades:

POLSERES CATALANES
EL VOLALLENGUA
DE MÀ EN MÀ PER LA SENYERA

No hi podeu faltar! Els tallers començaran a les 12h a Spa Fields, Skinner Street, London EC1 1AA.
Podeu seguir-nos també a la pàgina de Facebook de l'Escola, on anem penjant totes les novetats i informacions:

https://www.facebook.com/Escola-Catalana-de-Londres-1708331026112119/

Consulteu les activitats organitzades per l'ANC en aquests dos programes:

Catalan Week

Diada 2016

 

INSCRIPCIONS A L'ESCOLA CATALANA DE LONDRES PER AL PRIMER TRIMESTRE DEL CURS 2016-2017

Aquest curs obrim amb novetats i un emplaçament modern per a l'Escola. Us oferim un nou Club per als menuts de 2-3 anys, i classes per a nens de 4 a 12 anys. Al Calendari de la web trobareu tota la informació referent als grups i als horaris.

Les classes seran en dissabte i es faran a The New North Academy, al barri d'Islington, al nord de Londres.

Per demanar el full d’inscripció, qualsevol dubte, o més informació  escriviu-nos a info@escolacatalanalondres.com

Crowdfunding per recaptar 1500 lliures per a l'Escola Catalana

L’objectiu de l’Escola Catalana de Londres pel curs 2016-2017 és créixer i consolidar definitivament el projecte. Per aquest motiu, hem posat en marxa un projecte de crowdfunding que té com a objectiu recaptar 1500 lliures, que serviran per ampliar l’horari lectiu dels alumnes, acollir més famílies, comprar llibres de lectura i organitzar activitats, com ara trobades amb escriptors o il·lustradors de llibres per a infants i joves en català.

Actualment la iniciativa no rep cap tipus de subvenció, de manera que el lloguer de les aules, el material i el sou del professorat es finança exclusivament amb les quotes de les famílies. Les aportacions es poden fer al portal Just Giving (veure l'enllaç a sota) abans de l’inici del curs acadèmic. 

I enllaç: https://www.justgiving.com/crowdfunding/Escola-Catalana-Londres

Aula Oberta - Sant Joan '16

El dia 18 de Juny vam tenir una celebració de Sant Joan memorable on vam poder: aprendre el què i el com de la tradició d’aquesta festa, gaudir del’arribada del Senyor Estiu i la claror i l'escalfor de la foguera, veure i sentir els colors i xiulets dels petards de Sant Joan i espantar els mals esperits, per tot l’any, saltant la foguera. 

Els nens i l'equip de l'Escola van acomiadar a la Sònia molt emotivament i l'Escola va tenir el privilegi de rebre la visita de Joan Dausà, que ens va oferir un fi de festa estiuenc, fresc i digne de la màgia de la nit de Sant Joan. Dausà es va guanyar els cors i els somriures dels nens i els pares presents al concert únic per a l’Escola Catalana de Londres.