Crowdfunding per recaptar 1500 lliures per a l'Escola Catalana

L’objectiu de l’Escola Catalana de Londres pel curs 2016-2017 és créixer i consolidar definitivament el projecte. Per aquest motiu, hem posat en marxa un projecte de crowdfunding que té com a objectiu recaptar 1500 lliures, que serviran per ampliar l’horari lectiu dels alumnes, acollir més famílies, comprar llibres de lectura i organitzar activitats, com ara trobades amb escriptors o il·lustradors de llibres per a infants i joves en català.

Actualment la iniciativa no rep cap tipus de subvenció, de manera que el lloguer de les aules, el material i el sou del professorat es finança exclusivament amb les quotes de les famílies. Les aportacions es poden fer al portal Just Giving (veure l'enllaç a sota) abans de l’inici del curs acadèmic. 

I enllaç: https://www.justgiving.com/crowdfunding/Escola-Catalana-Londres